Giv dine medarbejdere en personlig gasdetektor

Ejer du en virksomhed, hvor dine medarbejdere har at gøre med naturgas, søfart, metal, bryggeri, spildevand og olie? Så bør du udstyre dem med en gasdetektor, som de altid skal have på sig, når de arbejder. En lille gasdetektor kan være forskellen på liv og død, når det kommer til farlige og sundhedsskadelige gasarter.

Det kan være lovpligtigt med en gasdetektor

Skal dine medarbejdere udføre arbejde i skakter, kamre, ledninger eller i lukkede områder, hvor der er en mulighed for, at der forekommer gasser, eller hvor der kan opstå iltmangel? Så er en gasdetektor lovpligtig. 

Den er lovpligtig på grund af, at dine medarbejdere skal sikres, når de er på arbejde i et så risikofyldt miljø. Med en gasdetektor er medarbejderne sikret, at de kan foretage deres arbejde uden, at de bliver udsat for en eksplosion, forgiftning eller kvælning.

Vælg mellem flere typer gasdetektorer

Når du skal anskaffe en gasdetektor til dine medarbejdere, skal du finde ud af, om der er brug for en enkeltgasdetektor eller en multigasdetektor. En enkeltgasdetektor kan registrere en enkelt gasart, mens en multigasdetektor kan registrere flere forskellige gasarter. 

Du skal derfor sørge for at vælge den korrekte gasdetektor til formålet, da detektoren ellers ikke er optimal for dine medarbejdere. De vil nemlig ikke blive advaret om, at der er fare på færde med en forkert gasdetektor. 

Bestil bærbare gasdetektorer online

Har du brug for en eller flere gasdetektorer, kan du nemt og hurtigt bestille dem online. Er du i tvivl om, hvilken gasdetektor der er den rette, bør du kontakte forhandleren med henblik på at få den hjælp, du har brug for.