Hvad hedder lakserytterens app

Odysia i App Store

Odysïa-appen er din helt egen adgang til Lakserytterens magiske univers, Odysïa. Her kan du oprette din egen avatar med en af de sjove karaktérer fra …

Odysia – Apps i Google Play

Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre. Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore. Min …

Kom med til Lakserytterens magiske univers, Odysïa.

Dysterdragen (Bog) – Lakserytteren

Hver bog har en gratis app, der passer til historien og følger med gratis. Ved hjælp af 3D animationer og augmented reality bliver historien levende.

DYSTERDRAGEN – Smart Book, er en Augmented Reality læseoplevelse. I den tredje bog i Smart Book serien, er du en Sværdsvinger. Udstyret med det magiske sværd Rilgist og et skjold tager du på eventyr i Peasoup universet. Du vælger din egen vej gennem historien, hvor den grumme Dysterdrage truer den lille landsby Tilfeldia, hvis den ikke får nok guld. Tag med i de dybe huler, bekæmp monstre og find spændende skatte. Som noget nyt har vi designet et sejt kampsystem der interagerer mellem bog og app. Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre. Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore. Min systemkrav.: iOS 13.0 for Apple Devices og Android 10 for at se appen på Google Play store.

Smart Book – Lakserytteren

En spytklat fra uendeligheden, gemt bag fjerne spiraltåger og stjernedrys ligger en anden verden, et magisk sted, bedst kendt som Odysïa (Odysia).

Smart Book er Interaktive børnebøger, der kombinerer computerspil med læsning. Hver bog har en gratis app, der passer til historien og følger med gratis. Ved hjælp af 3D animationer og augmented reality bliver historien levende. Smart Book serien, handler om det magiske sted, Peasoup universet, hvor du selv er helten og vælger din vej gennem en spændende historie, der er fyldt med opgaver, monstre og magi. Minimumskrav til smart devices er hhv. Android 10 og iOS 13.0

Legender fra Odysïa – En roman af Lakserytteren

Lakserytteren. 13.481 Synes godt om · 2 taler om dette. Jeg tegner og fortæller dårlige jokes! Læs min bog: Legender Fra Odysïa – Griskernes Hemmlighed!

En spytklat fra uendeligheden, gemt bag fjerne spiraltåger og stjernedrys ligger en anden verden, et magisk sted, bedst kendt som Odysïa (Odysia).

JEG HAR LAVET EN APP!! Du kan høre meget mere … – TikTok

‘Månebibliotekets hemmelighed’ er en Smart Book, hvilket betyder, at du kan læse den, sideløbende med at du løser tilhørende tegneopgaver i en gratis app. Bogen …

Lakserytteren – Facebook

Lakserytterens bøger i rækkefølge – find serieguiden

Leder du efter Lakserytterens bøger, og er du i tvivl om rækkefølgen på bøgerne? Klik dig ind på vores serieguide her og læs mere om legenderne fra Odysïa.

Keywords: hvad hedder lakserytterens app, lakserytteren app